Visagie

Een goed aangebrachte make up versterkt uw uitstraling. Dat kan een hele natuurlijke uitstraling zijn, maar ook een hele krachtige. De make up die u draagt dient één geheel te zijn met uw haarstyling en kleding. 

LD Hairart Beauty & More kan u helpen bij het vinden een aanbrengen van een passende en mooie make up voor elke gelegenheid.

Dag Make Up

Een lichte make up die heel naturel uitziet. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een sollicitatie, dagje uit met vriendinnen of uw verjaardag.

Avond Make Up

Deze make up is iets zwaarder aangezet dan de Dag Make Up. Bij de Avond Make Up zijn de kleuren iets feller, waarbij met name meer nadruk op uw ogen wordt gelegd. De gebruikte lipsticks zijn kleurrijk en vol van kleur. Ideaal voor feestelijke gelegenheden of een avondje stappen.

Party Make Up

De Party Make Up wordt volledig afgestemd op uw party en partydress. Hierbij wordt meestal gewerkt met zwaardere kleuren, voorzien van glitters. Indien gewenst kunnen nep wimpers aangebracht worden.

Bruids Make Up

Het spreekt voor zich dat de Bruids Make Up in het totale plaatje van uw Gelaat, Haardracht en uw Jurk moet passen. Ook hier zorgen wij voor een passend advies wellicht in combinatie met het verzorgen van uw bruidskapsel. Meer informatie hierover vindt op de pagina bruidshaarmode.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Gebruikt u hiervoor a.u.b. ons contactformulier hiernaast.

Contactformulier

1 + 6 = ?