Beste klant,

Graag informeer ik u bij deze persoonlijk over de leuke en uitdagende veranderingen bij LD Hairart Beauty & More.

Sinds 1998 voer ik met veel passie, plezier en enthousiasme mijn vak als Hairstylist in mijn eigen kapperszaak uit. Door hard werken, bij blijven in het vak en continu werken aan kwaliteit en professionaliteit mag ik mij gelukkig prijzen te staan waar ik nu sta en u als klant te mogen ontvangen in onze kapperszaak in Obbicht.

Al enkele jaren heb ik de wens om nog verder door te groeien in mijn vak en kapperszaak. Samen met mijn partner Frank ben ik 2 jaar geleden gestart met het onderzoeken naar de eventuele groei mogelijkheden. Uitbreiden in Obbicht bleek geen optie dus zijn wij op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. In onze zoektocht zijn wij in contact gekomen met de eigenaren van Leny’s Hairstyling in Born. Theo en Leny hebben inmiddels een respectabele leeftijd van in de 70 jaar bereikt en hadden de wens om hun zaak voort te laten bestaan. Zij waren al een tijdje op zoek naar geschikte opvolgers. Zo zijn wij in gesprek gekomen en is de overname van Leny’s Hairstyling sinds september 2017 een feit.

Onze droom komt uit. Leny is al decennia lang een begrip in de regio en past precies in de visie die wij over hoogstaande service en kwaliteit hebben. Inmiddels hebben wij kennis gemaakt met het talentvolle team, werkzaam bij Leny’s Hairstyling. Ook zij zijn erg enthousiast en blij dat de zaak door kan gaan.

De komende maanden dragen Theo en Leny hun zaak stap voor stap over aan ons.

De naam van de zaak zal in januari 2018 gaan veranderen in Hairart by Lucienne.

En uiteraard gaan wij ook in Born werken met de producten van Joico !

Wat gaat er voor u veranderen ?

In principe niets !

Onze zaak in Obbicht blijft bestaan ! U blijft uiteraard van harte welkom in Obbicht met dezelfde service en kwaliteit zoals u dat al jaren van ons gewend bent.

De komende maanden zal ik zelf nog veel in Obbicht aanwezig zijn. Uw gemaakte afspraak blijft dan ook gewoon in Obbicht staan ! Mijn werk zal geleidelijk enkele dagen per week verplaatsen naar de locatie Born. Tijdens uw volgende bezoek bespreken wij samen of u graag naar onze locatie in Born wilt komen of in Obbicht wilt blijven.

Cindy gaat samen met Melanie deze locatie runnen. Zoals u zeker al weet is Cindy uiterst vakbekwaam. Melanie is met ingang van 1 september toegevoegd aan ons team. Ook Melanie is een uiterst bekwame hairstylist.

Bij een nieuwe uitdaging hoort een nieuwe stijl en uitstraling.

De wereld om ons heen blijft veranderen. Onze uitstraling veranderd mee. Wij presenteren dan ook met trots onze nieuw logo voor LD Hairart. Dit logo wordt stap voor stap doorgevoerd in al onze media zoals onze website en Social Media. Binnenkort wordt onze website geheel vernieuwd. Wij houden u uiteraard op de hoogte !

Ik hoop dat u samen met mij en ons team in zowel Obbicht als Born de uitdaging aangaat en blijft ervaren dat wij staan voor uitstekende kwaliteit en service.

Wij zien u graag snel weer terug !

Met vriendelijke groet,

Luciënne Demandt