JOICO

JOICO is een veelvuldig bekroonde marktleider op het gebeid van professionele haarverzorging. JOICO is actief in meer dan 65 landen wereldwijd.

JOICO biedt al meer dan 30 jaar niet alleen uitstekende haarproducten, maar ook fantastische oplossingen voor elk haartype. Als onderdeel van de beroemde Shiseido Groep streeft JOICO altijd naar perfectie.

JOICO heeft zeven innovatieve productlijnen met meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte, Naast shampoos en conditioners biedt JOICO ook behandelingen: treatments, herstellende producten, glansproducten… en nog veel meer. Er is altijd een passende oplossing voor u. LD Hairart Beauty & More geeft u hierin een passend advies specifiek afgestemd op uw haar.

Curl

CURL

Voor krullend haar

De JOICO Curl herstelt en voedt beschadigde haarlokken precies waar het nodig is. Dit maakt elke krul gezonder én sterker.

Color Endure

LANG HOUDBARE KLEUR

Voor normaal, gekleurd haar

De Color Endure producten zorgen voor de dagelijkse verzorging van uw haar zonder verandering van uw kleur of vervaging.

Daily Care

Dagelijkse verzorging

Voor alle haartypen, normaal tot droog haar

Dagelijkse verzorging voor het haar zorgt voor de ultieme vochtregulering, balans en geeft uw haar de nodige ondersteuning.

Body Luxe

VOLUMEGARANTIE

Voor fijn, slap haar

Body Luxe is de ultieme oplossing voor fijn, slap haar. Het maakt het haar dikker en geeft extra volume zonder dat het haar wordt verzwaard.

Blond Life

Mooie Blonde kleuren

Voor blond haar

JOICO Blonde Life producten zijn ontworpen om je het meest heldere en stralende blonde haar mogelijk te geven. De producten versterken het haar en verminderen poreusheid voelbaar, zelfs al na één behandeling. Ook kleurvervaging behoort tot het verleden.

Moisture Recovery

Extra Hydratatie

Voor droog haar dat smacht naar vocht

Zeer intensieve hydratatie voor zeer droog haar. Het haar wordt gevoed met rijke boters en oliën. Droog haar wordt getransformeerd tot een droombeeld van zachtheid en handelbaarheid.

K-Pak

Ultieme haarherstel

Voor (gekleurd) verzwakt haar dat beschadigd is

K-PAK herstelt het haar en bouwt het opnieuw op zodat het weer tot leven komt. K=PAK Color zorgt ervoor dat de kleur langer ingesloten blijft. Meer glans, gladheid, elasticiteit, veerkracht en kleur.

Style & Finish

Stijlvolle, perfecte bescherming en finishing

Ultra licht tot medium en stevig tot ultrasterke versteviging

Voor welke uitdaging uw haar u ook plaatst: JOICO heeft een passende oplossing. Creëer uw gewenste look. Opvallend. Verbluffend. Stijlvol.

Informatie

Voor meer informatie over specifieke producten kunt u terecht in onze webshop. Hier staan per product alle specificaties genoemd.

JOICO is niet alleen trots op zijn producten, maar ook op waar deze producten voor staan. Daarom test JOICO de producten niet op dieren! Uw haar is namelijk niet de enige zorg van JOICO.

Heeft u een vraag over deze producten ? Vul dit formulier in:

3 + 2 = ?