LD Hairart Beauty & More is zeer loyaal aan merken. Voordat wij nieuwe merken en/of producten in ons assortiment opnemen toetsen wij deze producten aan onze eigen hoge kwaliteitseisen. Hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en eenvoudig in gebruik zijn hierbij onze belangrijkste criteria.

LD Hairart Beauty & More werkt als sinds haar start in 1998 met het top merk JOICO. Gezien de constante en de steeds hogere kwaliteit van deze producten zal dit ook in de toekomst zo blijven.

Naast de producten van JOICO voeren wij ook de merken Structure, Extreme Fashion Styling, en Senscience Proformance, een haarverzorging voor de Man. Deze merken komen ook uit het wereldwijde concern van Shisheido waar JOICO onderdeel van uit maakt.

LD Beauty & Wellness heeft heel bewust gekozen om exclusief de BIBA Byoux sierradenlijn in haar collectie op te nemen. BIBA Byoux Jewelry biedt ieder seizoen weer een Mooie, Elegante en Trendy collectie aan. LD Hairart Beauty & More maakt voor u een selectie van de meest prachtige armbanden, kettingen en oorbellen die wij in onze zaak graag aan u presenteren.

LD Beauty & Wellness werkt voornamelijk met PINO Wellness en Therapeutische producten. Voor specifieke gezichtsreiniging en verzorgingen werken wij met Jean Marin of een ander gelijkwaardig product.

Ook voor de overige producten die wij gebruiken in onze Beautysalon gelden onze hoge kwaliteitseisen.

Meer specifieke informatie over deze merken vindt u in dit menu.