JOICO Kleuringen

LD Hairart heeft zich in haar bestaan steeds meer ontwikkeld tot een waar professional in het aanbrengen van trendy en duurzame kleuringen. Bij de keuze van kleuren wordt vooral naar uw totaal beeld gekeken. Wat past het best bij uw uitstraling en wat wilt u uitstralen. Om het mooiste en duurzaamste resultaat te bereiken werkt LD Hairart Beauty & More uitsluitend met de producten van JOICO, de VERO K-PAK AGE DEFY en K-PAK VERO COLOR.

VERO K-Pak Color Age Defy

agedefy01De Age Defy producten zorgen ervoor dat uw haar zachter, gehydrateerd en gerevitaliseerd wordt. De structuur van uw haar wordt hersteld met als resultaat prachtig glanzend en gezond haar met een jeugdige textuur.

Jeugdig, gezondhaar is ook mogelijk als de jaren beginnen te tellen. Door te kiezen voor JOICO Vero K-Pak Color Age Defy kunt u de effecten van de tijd verzachten. Deze baanbrekende permanente haarkleuring gaat de tekenen van ouder wordend haar tegen. Ongeveer 50% van onze salonbezoekers is 40 jaar of ouder. Een groot gedeelte van deze groep constateert veranderingen aan het haar. Het haar wordt droger, is kwetsbaarder en blijft minder goed in model. Het haar glanst ook minder, voelt stugger en wordt grijzer. Bij het ouder worden gaan bepaalde stoffen uit het haar verloren. Denk hierbij aan lipiden, ceramiden en aminozuren. De Age Defy producten is de juiste keuze om deze stoffen aan te vullen en vast te houden.

VERO K-Pak Color

Vero K-Pak Color van JOICO is de enige haarkleuring ter wereld die het haar reconstrueert “tijdens” het kleuren.

Sterk, gezond, glanzend haar en een uitzonderlijk professioneel kleurresultaat in één service, liggen nu binnen ieders bereik. Dit krachtige kleurconcept is het resultaat van het samenbrengen van JOICO’s wereldwijd gekende K-PAK technologie op basis van het gepatenteerde Quadramine Complex en VeroColor’s superieure kleurkwaliteit, ontwikkeld in de laboratoria van Shiseido.

Het Vero K-PAK Color Systeem werd volledig geformuleerd met de reconstructieve kwaliteiten van het Quadramine Complex, die ook de K-PAK Deep Penetrating Reconstructor zo uniek en sterk maken. Het Quadramine Complex biedt de ultieme ingrediënten om een haar te reconstrueren en te beschermen.

De aanwezigheid van het gestabiliseerde Quadramine Complex heeft als doel het haar intern en extern reconstrueren tijdens het kleurproces.

De natuurlijke affiniteit tussen de Trans Cuticle Delivery technologie , het Quadramine Complex en de haarstructuur helpt om de kleurpigmenten sneller en dieper te laten indringen, dit resulteert in een uitzonderlijke kleurkwaliteit, gezond haar en duurzame resultaten.

Dankzij het TCD systeem – of trans cuticle delivery system – dringt Vero K-PAK Color op een unieke manier in de haren. Deze technologie heeft JOICO in staat gesteld, een volledig nieuwe manier van haar kleuren te ontwikkelen.
Het TCD syteem zorgt ervoor dat de kleurmoleculen op een uniforme manier en diep in de haren dringen en via de poriën! De kleurmoleculen dringen in door de schubbenlaag, samen met het Quadramine en Moisture Complex die dan weer zorgen voor een gezond en egaal haar van wortel tot punt.

Meer informatie en een passend kleur advies krijgt u bij uw bezoek aan onze salon.

Wilt u vooraf meer informatie over onze kleuringen vul dan het contactformulier in.