Bruidshaarmode

LD Hairart Beauty & More is nu al ruim 20 jaar gespecialiseerd in bruidshaarmode envisagie voor bruiden. Ons team heeft in deze periode voor diverse regionale en nationale opdrachtgevers (inter)nationale bruiden voorzien van een schitterend bruidskapsel en mooie make up.

Ieder jaar weer creëren wij bij tientallen bruiden een uniek, creatief en smaakvol bruidskapsel.

Laat u verrassen door onze creativiteit en de professionaliteit van ons team!

Bij uw prachtige bruidskapsel is uw eigen wens ons uitgangspunt. Het is uiteraard belangrijk dat alles wordt afgestemd op kleding die u gaat dragen en past bij de vormen van uw gelaat. Wij streven naar een perfect bruidskapsel wat u doet schitteren op de mooiste dag van uw leven.

Onze werkwijze

 • De Kennismaking

  Om een perfect resultaat te bereiken is het een absolute voorwaarde dat wij elkaars verwachtingen gaan verkennen. Dit doen wij in een uitgebreid kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u al uw wensen duidelijk maken en zullen wij u voorzien van een passend advies.

 • Het Proefkapsel

  De volgende stap is het maken van een proefkapsel en eventueel proef make up. Deze afspraak is meestal 2 tot 3 maanden voor uw trouwdatum. Het bruidskapsel, make up en nagelstyling moet immers volledig afgestemd zijn op de door u gekozen stijl en uw jurk. Tijdens het vervaardigen van het proefkapsel kunt uw eigen wensen kenbaar maken en zullen wij de gemaakte afspraken het resultaat (digitaal) vastleggen zodat op uw trouwdag geen misverstanden kunnen ontstaan.

 • De Trouwdag zelf

  Op uw trouwdag komen wij komen op de door u gewenste locatie. Op de afgesproken tijd zijn wij ter plekke om uw bruidskapsel en eventueel de make up aan te brengen zoals wij dit tijdens het proefkapsel hebben afgesproken.

  Het aanbrengen van uw bruidskapsel kan uiteraard ook in onze salon.

  Trouwt u op Zondag? Dat kan! Echter werken wij dan enkel vanuit onze salon.

 • De Kosten

  De kosten van het vervaardigen van een bruidskapsel en eventueel make up is afhankelijk van vele factoren. Heeft u kort of lang haar, wilt u applicaties in het haar, etc. Het is daarom altijd maatwerk, dus ook de prijs.

  Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Vermeld daarbij duidelijk uw wensen.

 • Speciale Arrangementen

  Uiteraard wilt op uw mooiste dag prachtig stralen. Goed uitgerust en uw huid mooi verzorgd. Ook dat kan bij LD Beauty & Wellness. Wij stellen graag een passend arrangement voor u samen zodat voorafgaande aan uw grote dag kunt genieten van een zalig wellnessmoment met heerlijke huidverzorging en/of ontspannende massage.

Geweldig Kapsel, Uitstekende Service!

Carola Slootweg

Bedankt voor het verzorgen van mijn bruidskapsel en make-up op locatie! En we vonden het helemaal geweldig dat ik nog even tussendoor kon komen voor het eruit halen van mijn sluier en het bijbehorende fatsoeneren van mijn kapsel. Wat een service!

Caroline Crewe-Jones